Ritme

imagesF130W3IPEerste school week zit er al weer op…..

De oudste had alleen maar kennismaking en verder was ze nog vrij, dus voor haar deze week nog wat boeken besteld en verder was het nog rustig.
De jongste had na de kennismaking meteen weer “gewoon” school. Gelukkig kon ze thuis uitblazen en had ik genoeg lekkers in huis om de boel weer te sussen. Rooster moest aangepast worden… ze miste uren en sommige vakken waren stom! Het viel gelukkig allemaal wel mee, maar het is toch allemaal weer wennen.

Allebei hebben ze volle roosters en lange dagen. Tja, het is weer begonnen…
We gaan weer puzzelen om alles in een goed ritme te krijgen,
want na school gaan ze o.a. weer dansen.
Leuk, maar ook wel iets om op te letten… we moeten af en toe weer omstebeurt eten… dus weer opletten wat lekker is om op te warmen.

Voor mijzelf is het ook wel weer wennen, ‘t huis is nu weer stil.
Gelukkig heb ik genoeg te doen… en Jippie… het huishouden komt ook weer in een normaal ritme.

Tussen door ben ik ook weer begonnen met hobbyen, heerlijk weer lekker prutsen, mocht ook wel weer…. Er liggen nog genoeg “halve” projectjes.
Maar ook genoeg wensen en ideeën op mijn “to do” lijstje.

Gelukkig zijn dat ook veel probeer dingen, wat wel weer uitkomt voor het maken van tassen en hoesjes… de oudste is hier blij mee, want ik heb de tas weer opgepakt die ik al een tijdje had liggen.
Ja! Ik was er al aan begonnen…. Kwam van alles tussen en toen was ik inspiratie loos…. Tot grote teleurstelling van mijn oudste. En nu met al mijn probeer ideeën, ben ik al weer een eindje op weg.

IMG_1757     IMG_1758

Ondertussen ben ik ook met een etui bezig. Het wordt een recycle etui… ik heb stukjes van een plastic fles omhaakt. Ik heb een “platte” shampoo fles stuk gesneden en er 6 vierkantjes uitgehaald. Hier heb ik gaatjes in gemaakt met de gaatjestang. Op de foto’s kan je zien hoever ik inmiddels ben.

IMG_1744IMG_1745IMG_1746IMG_1749

Er komt nog meer, ideeën genoeg, maar dat laat ik volgende week zien…..
maar ik weet zeker, het wordt een super etui!

IMG_1748IMG_1759

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *